17.9.2014

Kannatusmaksu lastemme hampaiden hyväksi



Hei Siimapuiston vanhemmat,

kuten edellisen postauksen kokouksen pöytäkirjasta voi huomata, syksy toi muutoksia vanhempaintoimikunnan johtoon. Uutena puheenjohtajana aloitti Johanna Juntunen ja sihteerinä / varapuheenjohtajana Stiina Hongisto. Tiedotuksesta vastaan minä, Nina Tuomela. Jaamme lähipäivinä lasten lokeroihin tiedotteet syksyn kannatusmaksuista ja muista tärkeistä aiheista.


Kannatusmaksu

Vanhempaintoimikunnan vapaaehtoinen kannatusmaksu tällä kaudella on 20€/lapsi. Rahasta voi maksaa 10€ syksyllä ja 10€ keväällä tai halutessaan koko summan kerralla. Tällä summalla kustannamme päiväkotiin ksylitolipastillit. Jos rahoja jää yli pastillitilausten jälkeen, niitä voidaan käyttää esim. "kulttuuririentojen" järjestämiseen.

Kannatusmaksu maksetaan tilille: FI73 3131 1001 0800 54.


Isovanhempien päivä

Ennakkotietoa! Isovanhempien päivä pidetään päiväkodissa 15.10.2014. Silloin isovanhemmat ovat tervetulleita päiväkotiin sipulikukkien istutukseen. Tästä lisää tiedotusta lähempänä ajankohtaa.


Päiväkodin valokuvaus

Päiväkodin valokuvaus on 29.-31.10.2014. Valokuvauksen yhteyteen on mahdollista varata myös perhekuvaus. Perhekuvista kiinnostuneet voivat ilmoittautua lapsen omaan ryhmään.


Siimapuiston vanhempien facebook-ryhmä

Tiesitkö, että Siimapuiston päiväkodin vanhemmilla on oma Facebook-ryhmä? Se löytyy nimellä "Siimapuiston vanhemmat". Tervetuloa ryhmään!


Ilmoittaudu sähköpostilistalle!

Paperisien tiedotteiden sijaan voisimme informoida teitä sähköpostilla, voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi listalle osoitteeseen siimapuistonvanhemmat@gmail.com. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille viestissä.


Olemme suunnitelleet syksylle myös päiväkodin tiloissa järjestettävää kirpparia, jonne jokainen on tervetullut myymään tai ostamaan. Tästä tiedotamme lisää, kunhan sopiva ajankohta on päätetty.


Mukavaa päiväkotivuotta kaikille!


Tiedotusterveisin,
Nina